'De Top 10 van... Koen Overbeek'

Overbeek_Koen‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 26 januari zal Talitha van Itterzon het programma presenteren en mag Koen Overbeek zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. De top 10 van deze medewerkers van een telefoonwinkel en presentator van Radio Aalsmeer wordt uitgezonden op maandagavond van 20.00 – 21.00 uur.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 januari 2015 om 22:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×