'Halte Zwarteweg' gaat spiritueel

Logo Halte Zwarteweg2De maand van de spiritualiteit is van 9 januari t/m 8 februari en daarom zal ‘Halte Zwarteweg’, het programma dat gemaakt wordt door cliënten en vrijwilligers van Heliomare, komende donderdag in het teken van spiritualiteit staan. De makers interviewen Harmke Mailly, zij is Reiki-therapeute en ze vertelt over healing met kleuren, het zogeheten Chakra Healing. Uiteraard wordt dit afgewisseld door bijpassende muziek.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 januari 2015 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×