Primeur wijkagent Erik van den Brun in 'Vrijdagavondcafé'

Erik van de BrunVrijdag 23 januari is het, naast de vaste items en de heerlijke muziek uit de 80s, 90s en de hits van nu, weer tijd voor de maandelijkse rubriek van Wijkagent Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun. Hij zal tijdens de uitzending rond 21.15 uur een primeur onthullen. Het is een vervolg op de geslaagde actie ‘Wie brengt jou thuis vannacht’, alcohol en verkeer niet doen. Meer over deze bijzondere nieuwe actie hoor je live in het programma van Ron Leegwater, die Vrijdagavondcafé in toerbeurt met één van de medepresentatrices presenteert en deze week is dat Caroline. Leuk! Klik voor de aankondiging door Erik van den Brun zelf hier.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.


Ook is de bekende Aalsmeerse zanger Jan Leliveld te gast om meer te vertellen over het nieuwe clublied van FC Aalsmeer dat hij heeft gemaakt. En natuurlijk vragen de programmamakers ook aan Peter Springintveld van de voetbalvereniging wat hij er zelf van vindt?
Zoals altijd is er ook de wekelijkse Twitterhit waarmee twee kaarten voor een film in Crown Cinema zijn te winnen. Deze week maak je kans met jouw inzending van een lied met een ‘dier’ in de titel of in de artiesten/bandnaam. Denk aan Horse, Monkey, Paard, Hond, Cat of Bird? Geef jouw keuze door via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Bellen of mailen mag natuurlijk ook tijdens de uitzending deze vrijdag tussen 21.00 en 23.00 uur op Radio Aalsmeer.

Aankondiging item Erik van den Brun klik hier.

 

Gepubliceerd: 19 januari 2015 om 19:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×