Verpleegkundige Petra Alderden in talkshow

Petra AlderdenIedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur wordt de talkshow ‘Door de Mangel’ uitgezonden op Radio Aalsmeer. Het presentatie-duo Mylène en Elbert Huijts ontvangen dan een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio. Volgens het welbekende ‘doorgeefsysteem’ neemt er steeds weer een wisselende gast plaats achter de microfoon. Maandag 19 januari zal dat Petra Alderden zijn.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Maandag 12 januari jl. was André Knol de gast die plaats nam achter de microfoon. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoorde hij met: “open, recht door zee en spontaan”.
De Aalsmeerder vertelde in de uitzending dat hij diverse keren verhuisd was en o.a. in de Kwakelse ‘Kuil’ heeft gewoond. “Ik ben een ras-Aalsmeerder en die moet je niet verplaatsen naar De Kwakel. Ik heb er 11 jaar gewoond, maar heb me er nooit echt thuis gevoeld. Ik kwam niet echt binnen in die hechte gemeenschap”, aldus Knol.
Natuurlijk heeft André ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij heeft Petra Alderden gevraagd op maandag 19 januari a.s. naar de studio te komen. “Petra zet zich in voor Tinka en daar organiseert zij binnenkort een loop voor en ik wil graag weten waarom voor Tinka”, aldus Kersloot. Wilt u weten wat haar antwoord daarop is? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Petra zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerder. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 17 januari 2015 om 17:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×