Culinaire Kookwekker in 'Vrijdagavondcafé'

Logo_VAC_CasetteIn het wekelijkse ‘Vrijdagavondcafé‘ tussen 21.00 en 23.00 uur ontvangt Ron, die deze keer presenteert met Marjolein, weer leuke gasten in de studio en is Radiokok Marc Eveleens van Culiworks er met zijn maandelijkse rubriek ‘De Culinaire Kookwekker. Leuk om mee te luisteren want Marc heeft altijd handige tips voor in de keuken waarvan je achteraf denkt ‘had ik dat maar eerder geweten’. Ook praten de programmamakers je bij over het optreden dat de 3J’s binnenkort geven in het Crown Theater en waarmee zij volgende week een interview hebben waarin vooruitgekeken wordt op het optreden in Aalsmeer.

Natuurlijk is er ook volop tijd voor lekkere muziek met vooral hits uit de 80s, 90s en de hits van nu. En ook deze vrijdag kunnen de luisteraars weer twee tickets voor een film naar keuze winnen met de wekelijkse Twitterhit. Welke hit ken jij met een land of een stad in de titel? Geef jouw keuze door via twitteraccount: @Vrij_avondcafé of laat een bericht achter op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Bellen en mailen tijdens de uitzending mag natuurlijk ook.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 februari 2015 om 21:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×