Burgemeester Vonk in 'Halte Zwarteweg'

Halte Zwarteweg burgemeesterHet programma ‘Halte Zwarteweg‘ staat bekend om zijn interessante en exclusieve interviews. En donderdag 5 februari kan er weer een aan dit rijtje worden toegevoegd, namelijk een interview met burgemeester Jobke Vonk-Vedder. De verslaggevers van het programma praten met de burgermoeder van Aalsmeer  over de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)Maar ze geeft ook antwoord op de vraag wat haar ideeën en ambities voor de toekomst zijn.

Halte Zwarteweg‘ is een informatief en muzikaal programma dat gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding in Aalsmeer en wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De ene week staat het  programma in het teken van muziek, de andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 februari 2015 om 21:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×