'Top 10 van… Robbert-Jan van Duin'

Robbert-Jan van Duijn_2‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 9 februari zal Laurens van Kessel het programma samen met Rinus van Itterzon presenteren en mag  CDA-fractievoorzitter Robbert-Jan van Duin zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Vorige week was hij nog te horen in ‘Door de Mangel’ en toevalligerwijs is hij maandag wederom te gast, nu in de ‘Top 10 van…’. Dit programma wordt uitgezonden op maandagavond van 20.00 – 21.00 uur.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 februari 2015 om 21:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×