'Door de Mangel' interviewt Ierse Aalsmeerder

Steve Banks_2Op maandagavond staan wekelijks twee Aalsmeerders centraal in de programma’s van Radio Aalsmeer. Tussen 19.00 tot 20.00 uur kunt u luisteren naar de talkshow ‘Door de Mangel’ dat gepresenteerd wordt door broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Zij ontvangen een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio. Via het overbekende ‘doorgeefsysteem’ wordt er voor gezorgd dat er wekelijks een verrassende gast plaats neemt achter de microfoon. Maandag 9 februari zal dat de Ierse Aalsmeerder en ICT-er Steve Banks zijn.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag 2 februari was CDA-fractievoorzitter en theoloog Robbert-Jan van Duin de persoon die vakkundig gemangeld werd. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “humor, scherp en eigenwijs”. Eigenschappen die ook best wel handig zijn als politicus. “Humor en scherpte zijn twee begrippen die ik gebruik in de politiek. Droge humor en woordgrappen gebruik is graag”, vertelde de Aalsmeerse politicus van het jaar 2014. “Ad Verschuere heeft bij mij het politieke vlammetje doen aanwakkeren”. En over zijn toekomst: “Ik pin me niet vast op bepaalde zaken in de toekomst, maar als het CDA bij de volgende verkiezingen een wethouder mag leveren, steek ik wel mijn vinger op”, bekende de jongste fractievoorzitter van de Aalsmeerse raad.

Natuurlijk heeft Robbert-Jan ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij heeft zijn uit Ierland afkomstige vriend en systeembeheerder Steve Banks gevraagd op maandag 9 februari a.s. naar de studio te komen. “Hij is eigenlijk een soort ‘brother from another mother’. Hij is als Ier echt ingeburgerd in Aalsmeer. Ik ben benieuwd wat hij mist uit Ierland”, aldus de Kudelstaarter. Wilt u weten wat zijn antwoord daarop is? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Steve Banks zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerder. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 3 februari 2015 om 21:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×