Weekend Magazine met informatie en prijsvraag

Doe mee en winOok zondag 8 februari kunt u weer luisteren naar een goed gevuld “Weekend Magazine”. Het programma dat deze week verzorgd zal worden door Frank van Nederveen, Ed Zethof, Olaf Huijts, Jan Box, Adrie de Rooij en Elbert Huijts.

En we hebben deze week een prijsvraag: we geven twee kaartjes weg voor de theatershow “Tour de Toon” van de Aalsmeerse zanger Philip Paar in het Crown Theater. Luister goed naar de uitzending, dan hoort u het antwoord op de vraag die u deze twee kaartjes kunnen bezorgen!

Deze week kunt u verder o.a. de volgende onderwerpen verwachten: verslag van de gespeelde voetbalwedstrijden, terugblik op de korfbalwedstrijd Gemini – VZOD, het groep 8-feest, het koor Denk aan de Buren, het laatste nieuws over Plaspop en de uitslag van de Müller’s Multi Moorkoppen-actie.

Gepubliceerd: 8 februari 2015 om 10:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×