Nieuwe presentatrice 'Stamtafel Lifestyle'

vrijwilligerscentraleDonderdag 12 februari kunt u weer luisteren naar een nieuwe uitzending van Stamtafel. Het centrale onderwerp is ‘Lifestyle en Maatschappelijk’. Tevens kunt u kennis maken met weer een nieuwe presentatrice bij Radio Aalsmeer, want het programma zal naast gastheer Rinus van Itterzon gepresenteerd worden door Jenny Piet. Als stamgast zal Karin Bouwman aanschuiven.

De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: de organisatie Olifanten. Tamara Sprenkeling zal uitgebreid over vertellen het blad ‘De Olifant’, de projecten die zijn bezocht en over het werven van donateurs.
Tevens komt Catinka Rabbers-Dekker vertellen over een open contactavond waarin een lezing wordt gegeven over onze darmen. Zij zal een voorproefje geven op haar lezing.
In het tweede uur wordt er aandacht besteed aan de Vrijwilligerscentrale. Dit zal een vast item gaan worden in dit programma. Tenslotte komt Margreet Klijn van Binnenwaaien aan het woord over de promotie van Aalsmeer. Zij wil mensen op de fiets kennis laten maken met de mooie gemeente Aalsmeer.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 februari 2015 om 7:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×