Valentijn in 'Vrijdagavondcafé' met 3Js

3J'sNatuurlijk staat het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer deze vrijdag in het teken van Valentijnsdag. Vraag jouw favoriete romantische lovesong aan en laat daarbij weten voor wie we ‘m speciaal laten horen. Doe dit via ons Twitteraccount: @Vrij_avondcafé, via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé of stuur een mail naar studio@radioaalsmeer.nl. Zet in de titel ‘Lovesong Vrijdagavondcafé’. Luister vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur en geniet van alle speciale Valentijn lovesongs die voorbij komen. Onder alle aanvragers verloten we een heerlijk Valentijnspakket van Tearoom en Banketbakkerij Ab Muller. Dus meedoen is niet alleen leuk maar nog lekker ook.

Verder aanstaande vrijdag de maandelijkse socialmedia-rubriek van Deborah Bothe met alles wat opviel in Aalsmeer en Kudelstaart. En Ron Leegwater, die de centrale presentator is van het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer, heeft een interview met de bekende Nederlandstalige band de 3Js uit Volendam. Zij komen op 27 februari naar het Crown Theater in Aalsmeer en Ron blikt alvast met hen vooruit. Luister mee vanaf 21.00 uur via Radio Aalsmeer.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 februari 2015 om 22:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×