'Halte Zwarteweg' op bezoek bij Brandweer Aalsmeer

BrandweerVoor de uitzending van donderdag 2 april heeft het programma ‘Halte Zwarteweg’ weer een interessante gast weten te strikken, namelijk Kim Brouwer (op de foto samen met de interviewers). Zij is Clusteradviseur bij Brandweer regio Amsterdam-Amstelland en werkt vanuit de kazerne in Aalsmeer. Ze vertelt wat haar werk inhoud en hoe het is om bij de brandweer te werken. Het interview wordt omlijst door muziek in dit thema. En uiteraard ontbreekt ook de wekelijks column van Rinus niet.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 maart 2015 om 19:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×