Vrijkaarten voor dj Faya Lourens en feel good Twitterhit

62695_original_324412oVrijdag 3 april wint de muziek het van de interviews bij ‘Vrijdagavondcafé’. Naast de wekelijkse Soulshow-classic, de Twitterhit en een duik in het Top 40 Hitarchief, ontvangt presentator Ron Leegwater deze week de bekende DJ Faya Lourens (foto). In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dancewereld. Nu draait ze over de hele wereld en is ze resident DJ in de Amsterdamse club NYX. Daarvoor kenden we haar vooral van haar rol in de soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’.

Op zaterdag 11 april aanstaande is Faya gast-DJ tijdens het Aalsmeerse evenement ‘Avondklok’. Samen met DJ Meneer Marcel (resident dj bij ‘Avondklok’) komt Faya hier in de uitzending over vertellen. En natuurlijk nemen zij een aantal vrijkaarten mee om tijdens de uitzending te verloten.

De Twitterhit is deze week een hit met een feel good (Goede Vrijdag) gevoel. Van welke hit ga jij je beter voelen? Geef jouw keuze door via Twitter of laat een bericht achter op de Facebookpagina. Zo maak je kans op twee kaarten voor een film naar keuze in de Crown Cinema.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Deze week presenteert Ron samen met Marjolein.

Gepubliceerd: 30 maart 2015 om 19:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×