50 jaar Oceanus, Joop Vuijk & Wit-Rusland in 'WM'

Wit RuslandCees Wijnen (presentatie) en Dick de Geus (techniek en presentatie) spreken zaterdag 4 april met diverse interessante gasten tijdens het programma ‘Weekend Magazine’ (WM). Dick de Kuijer en Jan Weijers schuiven aan om te vertellen over het 50-jarig bestaan van zwemclub Oceanus. Uiteraard blijft het daarbij behorende jubileumfeest niet onbesproken. En ook Joop Vuijk. Vorige week werd bekend dat hij moet aftreden als voorzitter van de Wmo-raad. In ‘Weekend Magazine’ vertelt Vuijk over zijn werk.

Daarnaast neemt ook de heer Dekker plaatst achter de microfoon. Hij reisde in zijn leven verschillende keren naar Wit-Rusland (foto). Hij is erg begaan met het land en zamelt momenteel geld in voor een opvangcentrum voor drugsverslaafden in Svetly Put, een plaatsje zo’n 40 km bij de hoofdstad Minsk vandaan. Tijdens de uitzending vertelt Dekker hierover.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 maart 2015 om 19:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×