Historische tuin, Rijzenspelers & talent in 'WM'

StudioEric Spaargaren en Kim Maarse nemen u zondag 22 maart mee langs lokale sportvelden tijdens het programma ‘Weekend Magazine’ (WM). Daarnaast krijgen zij in de studio onder andere bezoek van medewerkers van de Historische Tuin, schuiven twee spelers van toneelgroep de Rijzenspelers aan en is er ook weer aandacht voor de uit-agenda van aankomende week.

Tijdens de uitzending zal er natuurlijk ook live worden geschakeld naar Downtown diner, waar lokale talenten hun kunsten vertonen tijdens de open dag van Studio’s Aalsmeer. Uiteraard zijn alle bezoekers welkom om bij ons een plaatje aan te vragen.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 maart 2015 om 10:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×