Lokaal talent gezocht!

Talent gezocht! Vermaak jij tijdens verjaardagen iedereen met moppen? Kan je een aardig deuntje spelen op je gitaar? Zing je de sterren van de hemel? Kom dan zondag 22 maart tussen 12.00 en 16.00 uur jouw talent laten horen tijdens een live-uitzending van ‘Weekend Magazine’ bij Radio Aalsmeer!

Het maakt niet uit of je acht of tachtig bent, alle leeftijden zijn welkom. Ook alle soorten talent zijn welkom, mits het entertainment is (uitgezonderd deejays, in verband met onze kostbare apparatuur). De middag wordt gehouden in Downtown Diner. Dit restaurant bevindt zich net als onze radiostudio in Studio’s Aalsmeer. Aanmelden kan door vooraf een mailtje te sturen naar programmaleider Marcel van der Velde (marcel@radioaalsmeer.nl), maar ter plaatse aanmelden mag ook.

Naast onze talentmiddag is er zondagmiddag 22 maart ook een andere leuke activiteit, namelijk paaseieren zoeken. Vaders en moeders mogen samen met hun kinderen van 12.00 tot 16.00 uur in studio’s Aalsmeer op zoek naar verstopte eieren.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 maart 2015 om 11:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×