Johnny Kraaikamp jr. in het ‘Weekend Magazine’

Een-avond-met-DorusZaterdag zal Joke Wegman weer een deel van het ‘Weekend Magazine’ verzorgen, samen met dochter Mariëlle. In het eerste uur tussen 14.00 en 15.00 uur zal zij onder andere Johnny Kraaikamp jr. interviewen. Hij speelt naast Henk Poort (Dorus) de rol van Kees Manders in de musical “Een avond met Dorus”.

Tevens zullen Rody Peters, Joost de Vries en Wim in de studio aanwezig zijn in het kader van NLdoet, dat dit jaar op 20 en 21 maart gaat plaats vinden. Ook wordt in het eerste uur het motto van de Pramenrace 2015 worden onthult door het bestuur van de SPIE.

Vanaf 15.00 uur zal er uitgebreid aandacht besteed worden aan de verkiezingen voor de provincie en  vanaf 16.00 uur het waterschap.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 maart 2015 om 22:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×