Vrijdagavondcafé in teken van muziek en boeken

Leonie Meijer2Aanstaande vrijdag staat het Vrijdagavondcafé in het teken van muziek en boeken. Ron gaat in gesprek met de zangeres Leonie Meijer die bekend is van de nummers ‘Niemand zoals jij’ en het duet ‘Los’ dat zij opnam met haar voormalig The Voice-coach Jeroen van der Boom. Aanstaande zondag geeft Leonie Meijer een optreden Marlayne’s Sunday Session. Samen met Marlayne Sahupala en de band o.l.v. Danny Sahupala is zij één van de gasten zondagmiddag in de Crown Studio’s. Mooie aanleiding dus om alvast vooraf in gesprek te gaan met Leonie in het Vrijdagavondcafé.

Ook is het deze week weer tijd voor de maandelijkse social media rubriek van Deborah Bothe. En dit keer zal Deborah zelfs live verslag doen van het Boekhuis Aalsmeer Boekenbal waar zij vanuit de ‘speakers corner’ een pleidooi zal houden over een favoriet boek.

En natuurlijk is er ook weer volop aandacht voor muziek tijdens de uitzending en de vaste rubrieken Ron’s Top 40 Hitarchief, de Soulshow-classic en de wekelijkse Twitterhit waarmee de luisteraars kans maken op 2 filmkaarten voor een film naar keuze. Luister je mee vrijdagavond?

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 maart 2015 om 22:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×