Unieke 'Radio Aalsmeer praatpaal' verhuisd

Praatpaal_03-2015-2De ‘Radio Aalsmeer praatpaal’ is verhuisd! De voormalig ANWB-praatpaal waarmee luisteraars verzoekplaten kunnen aanvragen, staat sinds vrijdag 6 maart recht voor de studio. Voor die tijd stond het apparaat bij de ingang van de Crown Business Studio’s, van waaruit Radio Aalsmeer uitzendt. De gasten van het programma ‘LetsGo2theDisco’ probeerden de praatpaal voor het eerst uit op de nieuwe locatie (zie foto).

Praatpaal Aalsmeer‘ wordt iedere donderdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Wie graag een verzoekplaat wil horen, spreekt er een (of meerdere) in. Elke donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur worden de aangevraagde verzoekjes uitgezonden tijdens het programma ‘Praatpaal Aalsmeer‘.

Het apparaat werd zondag 11 januari onthuld tijdens de nieuwjaarsreceptie van de lokale omroep. Olaf Huijts, de jongste medewerker van Radio Aalsmeer en technicus in opleiding, mocht het object samen met voorzitter De Groot onthullen. De praatpaal is geschilderd in de kleuren van Radio Aalsmeer en is zeer uniek. De praatpaal werd onder meer gemaakt door medewerker Niels Tenhagen.

Ook een verzoekplaatje aanvragen via onze unieke praalpaal? Kom dan naar onze radiostudio in de Crown Business Studio’s en wie weet hoort u uw favoriete liedje tijdens ‘Praatpaal Aalsmeer‘.

Gepubliceerd: 8 maart 2015 om 22:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×