Nagedachtenis aan Jan Peterse in 'Halte Zwarteweg'

JanPeterseRadioAalsmeerSiteDonderdag 12 maart is het een jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van Jan Peterse. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere, betrokken oud-hoofdredacteur van Radio Aalsmeer zendt het programma ‘Halte Zwarteweg’ een muzikale nagedachtenis aan hem uit.

Jan was als mede-oprichter van ‘Halte Zwarteweg’ vanaf de eerste dag intensief betrokken bij de samenstelling van het programma. Vier jaar lang was hij de drijvende kracht achter de schermen om van ‘Halte Zwarteweg’ een kwaliteitsprogramma te maken voor alle luisteraars van Radio Aalsmeer. Jan zijn inzet en onvergetelijke steun voor het team missen de programmamakers ontzettend: “Wij zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor Halte Zwarteweg heeft betekend.”

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 maart 2015 om 22:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×