Op zoek naar eieren en lokaal talent

PaaseierenIn de Crown Studio’s is zondag 22 maart een ludieke actie: Paaseieren zoeken met het hele gezin. Vaders en moeders met hun kinderen mogen vanaf 12.00 tot 16.00 uur in de studio’s Aalsmeer op zoek naar verstopte eieren. Ook Radio Aalsmeer is die dag te vinden in de studio’s en daar hoeft u niet eens naar te zoeken! De live-uitzending zal gedeeltelijk buiten de eigen radiostudio worden verzorgd en het plan is daarbij lokaal talent een kans te geven. Denk aan bijvoorbeeld zang, het bespelen van een instrument of stand-up comedy. Houd www.radioaalsmeer in de gaten voor het exacte programma!

Gepubliceerd: 17 maart 2015 om 7:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×