Nieuw! Stamtafel Lifestyle

haptonomieDonderdag 19 maart zal presentatrice Jenny Piet voor de tweede keer Stamtafel Lifestyle verzorgen en zij heeft een bomvol programma voor u samengesteld! Zo wordt er aandacht besteed aan de Week van de zorg. Ruth van Dam en Ingrid Vonk komen vertellen over de themamaaltijd in Zorgcentrum Kloosterhof en ook NL-doet komt langs. Verder is Marian Maarse te gast en zij gaat informatie geven over haptonomie. In het tweede uur komt er een bekende van Radio Aalsmeer langs. Deborah Bothe komt langs om te vertellen over de Vrijwilligerscentrale, een vast item in het programma. Tevens is er aandacht voor Zorg voor elkaar, een website waar hulp wordt gevraagd en aangeboden. Tenslotte komt yogaleraar Tom Verlaan aan het woord. Kortom een leuk, vol en gevarieerd programma dat wordt verzorgd door Jenny Piet en Rinus van Itterzon.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 maart 2015 om 22:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×