Cultureel Jongerencentrum N201 in ‘Halte Zwarteweg’

N201Elke Aalsmeerder kent het ongetwijfeld: Cultureel Jongerencetrum N201. Maar welke activiteiten worden er daar eigenlijk georganiseerd? Bedrijfsleider Sander Jongkind geeft in een interview met ‘Halte Zwarteweg’, dat donderdag 19 maart wordt uitgezonden, een antwoord op deze vraag. Daarnaast spreken de programmamakers met Jongkind over het Bruggenfestival. Hij is betrokken bij dit evenement dat in juni voor de tweede keer plaatsvindt in Aalsmeer-Oost.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 16 maart 2015 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×