Radiokok Marc Eveleens over gezond eten en sporten

marc eveleensDeze week gaat radiokok Marc Eveleens van Culiworks in zijn maandelijkse rubriek in het Vrijdagavondcafé dieper in op lekker maar toch gezond eten en sporten. Marc is afgelopen week jarig geweest dus het presentatieduo van Vrijdagavondcafé van deze week: Ron en Caroline hopen op een zelfgebakken lekkernij. Heb jij een vraag voor de rubriek Marc’s Culinaire Kookwekker? Stel ‘m dan via de Facebookpagina of het Twitteraccount van Vrijdagavondcafé.

Verder naast interviews en gasten in de studio natuurlijk ook weer Ron’s Top 40 Hitarchief, de Soulshow-classic en de wekelijkse Twitterhit waarmee je twee kaarten voor een film naar keuze kunt winnen in Crown Cinema. Deze week zijn de programmamakers opzoek naar een hit met een lichaamsdeel in de titel of de artiesten/bandnaam? Denk aan feet, arms, lips, ogen of handen. Geef jouw inzending door via Twitteraccount: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina. Of bel tijdens de uitzending tussen 21.00 en 23.00 met de studio.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 maart 2015 om 22:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×