Zangeres Katelijne van Otterloo gast in ‘Door de Mangel’

Katelijne van OtterlooIn het programma ‘Door de Mangel’, dat elke maandagavond te beluisteren is, staat wekelijks een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gast afgevuurd. Het bekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Afgelopen maandag was ‘bloemenman’ Bob van den Heuvel aan de beurt om gemangeld te worden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag was bloemist en theaterman Bob van den Heuvel te gast. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “creatief, mensen mens en levensgenieter”. De aan de Hornweg geboren, maar later naar Rijsenhout verhuisde Aalsmeerder heeft een onplezierige jeugd gehad op school: “Ik was vroeger een heel bescheiden jongetje dat meer in een hoekje zat. Ik was anders dan anderen. Ik mocht niet mee voetballen met de andere jongetjes. Ik werd echt gepest op school”, bekende Van den Heuvel. “Toen ik op de Wiekslag Mavo zat, kwam het allemaal goed. Ik ben toen ook uit de kast gekomen”.

Daarna is Bob de bloemsierkunst in gegaan. Na even voor een baas gewerkt te hebben is hij op 20 jarige leeftijd een eigen bloemenzaak in het centrum van Aalsmeer begonnen. Bloemen spelen nog steeds een belangrijke rol. “Ik werk nu voor een groothandel en geef regelmatig workshops op mijn eigen woonark”, aldus de bloemist.
Sinds drie jaar is Bob ook verbonden aan het Crown theater en samen met Gon is hij regelmatig gastheer in The Club. “Ik ben gevraagd het gezicht te worden van het kleine theater en na een jaar ben ik het samen met Gon gaan doen. We hebben best wel wat inspraak in de keuze van de artiesten. Ontzettend leuk om te doen” vertelde de theaterman.
Natuurlijk is er op maandag 16 maart weer een nieuwe gast in de 80ste editie van de Aalsmeerse talkshow. In de komende uitzending zal niemand minder dan zangeres Katelijne van Otterloo naar de studio te komen.

Katelijne is een van de betere jazz zangeressen van Nederland en woont in Aalsmeer. Zij is een charmante vrouw en getrouwd met de zoon van Rogier van Otterloo. Bob wil graag weten wat zij van Aalsmeer vindt.  Wilt u weten wat Katelijne daarop zal antwoorden en wat zij allemaal te vertellen heeft? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Katelijne zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 9 maart 2015 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×