Sneeuwballenkweker Rene Heeren in 'DdM'

rene heerenIn het programma ‘Door de Mangel’, dat elke maandagavond te beluisteren is, staat wekelijks een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gast afgevuurd. Het bekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Komende maandag is seringen- en sneeuwballenkweker Rene Heeren aan de beurt om gemangeld te worden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag 30 maart was ondernemer Ralph Reinders te gast in DdM. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “enthousiast, energiek en humoristisch”. De Limburger van geboorte over zijn jeugd en zijn verhuizing naar het westen. “Toen ik vertelde dat ik in Amsterdam ging studeren, draaiden de mensen op de tennisvereniging letterlijk hun rug naar mij toe,” vertelde Reinders. De ondernemer, die ook politiek actief is geweest in Den Haag, gaf aan zich uitstekend thuis te voelen in Aalsmeer. Wel heeft hij een uitgesproken mening over de huidige politiek in het bloemendorp: “Ik vind het gewoon een poppenkast”, aldus de Uiterweg-bewoner. Als voorwerp nam Ralph een hondenfluitje mee. Zijn twee honden speen een belangrijke rol in zijn leven. Natuurlijk heeft Ralph ook weer een gast uitgenodigd voor maandag 6 april. In de 832ste editie van de Aalsmeerse talkshow zal seringen en sneeuwballenkweker Rene Heeren naar de studio te komen.Van hem wil Reinders weten wat zijn favoriete muziek is. Wilt u weten wat Rene daarop zal antwoorden en wat hij allemaal te vertellen heeft? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Rene zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

 

Gepubliceerd: 30 maart 2015 om 22:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×