‘Let’sGo2theDisco‘ in paasstijl

D1Vrijdag 3 april zit ‘Let’sGo2theDisco‘ weer bomvol met leuke items! Zo komen de meiden van RKDES handbal D1 (foto) langs. Zij zijn onlangs kampioen geworden en komen nu hun feestelijke muzikale top 5 laten horen.

Ook wethouder Gertjan van der Hoeven neemt plaats achter de microfoon. Hij komt alles vertellen over de Kinderburgemeester en de kinderlintjes. Wil jij weten hoe jij de nieuwe Kinderburgemeester wordt? Luister dan zeker tussen 18.00 en 19.00 uur! Een vraag voor wethouder Van der Hoeven? Mail je vraag (studio@radioaalsmeer.nl) of bel tijdens de uitzending (0297-325858).

Nog een reden om te luisteren: je kunt een lekkere paastraktatie winnen! Dit kun je winnen door goed te luisteren. Want denk jij het codewoord te horen? Dan moet je snel naar de studio bellen. Zorg dat je om 18.00 je radio hebt afgestemd op Radio Aalsmeer, want dan hoor waar je op moet letten.

Het jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 april 2015 om 19:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×