‘Vrijdagavondcafé’ gaat de kermis op

KermisOok het ‘Vrijdagavondcafé’ is er deze vrijdagavond weer vanaf 21.00 uur. Deze week gaat reporter Caroline de kermis op. Vanaf de grote parkeerplaats aan de Dreef in Aalsmeer doet zij verslag en spreekt met jonge en oudere bezoekers. Dat gaat gezellig worden! In de studio ontvangt Ron uiteraard weer gasten,  Zo wordt u bij gepraat over de Ride for the Roses die dit jaar in Aalsmeer gaat plaatsvinden. U hoort onder andere een interview met Albert Vuil, projectleider van dit evenement dat op 6 september gaat plaatsvinden.

Natuurlijk kunnen de luisteraars ook weer meedoen aan de wekelijkse Twitterhit. Dit keer zijn de programmamakers opzoek naar een echte Dansplaat en dat mag een Disco Dance Classic zijn maar ook een Dance House nummer. Alles is welkom. Onder de inzenders verloten Ron en Caroline deze week 2 kaarten voor een film naar keuze in Crown Cinema. Dus geef maar door via Twitteraccount: Vrij_avondcafé. Maar via de Facebookpagina Vrijdagavondcafé en mailen via studio@radioaalsmeer.nl mag ook.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 maart 2015 om 22:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×