Internationale vrouwendag

Internationale VrouwendagKomend weekeinde staan twee programma’s in het teken van de internationale vrouwendag.  Allereerst staan om 11.00 uur zangeressen centraal in het programma ‘Sem op zaterdag’. Kanjers uit de USA, Europa en Afrika, zoals Ella Fitzgerald, Billie Holiday met een heel bijzondere protestsong, Sarah Vaughan en ook Dinah Shore en Dinah Washington. Uit Europa de Parijse Mus Edith Piaf, de wulpse Josephine Baker of de zwart omfloerste Juliette Greco en Vera Lynn. Ook Marlene Dietrich ontbreekt niet. Uit Afrika de Lady of Africa Miriam Makeba, alsmede Angélique Kidjo uit Benin met een prachtig nummer. Een gevarieerd programma met alleen aandacht voor de vrouwelijke stem.

In het uur daarna alleen maar vrouwen uit de politiek in ‘Aalsmeer Politiek’. In navolging van vorig jaar, komen zaterdag alleen maar vrouwelijke politica’s naar de studio om te vertellen hoe zij hun politieke ambitie beleven.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. ‘Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 maart 2015 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×