Bob van den Heuvel in ‘Door de Mangel’

SAMSUNG CAMERA PICTURESAl 78 keer is op maandagavond het programma ‘Door de Mangel’ te beluisteren geweest. Een programma waarin een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal staat. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gasten afgevuurd. Het overbekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Maandag 9 maart is het bloemist en theaterman Bob van den Heuvel die gemangeld gaat worden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag was muziekliefhebster Tini Man aan de beurt om gemangeld te worden. Op de bekende openingsvraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “assertief, een organisator en iemand die moeilijk nee kan zeggen”. De Farregatter heeft een plezierige jeugd gehad, waarin ze al snel kennis maakte met muziek. Via via is Tini in het apothekersvak gerold en heeft zij jaren gewerkt als apothekersassistent. De actieve vrijwilligster is tweemaal verrast met een onderscheiding: naast de Aalsmeerse rozenpenning, is zij ook de trotse bezitster van een koninklijke onderscheiding. “Deze penning in ontvangst te mogen nemen is een hele eer. Maar deze penning is voor het eerst uitgereikt op de sterfdag van mijn vader en dat is toch wel bijzonder. Daarom is deze penning ook een beetje voor mijn vader”, aldus Man. Tevens is Tini actief binnen de KCA en stelt zij het programma samen voor de concerten in de Oud-Katholieke kerk aan de Oosteinderweg.

Natuurlijk is er op maandag 9 maart weer een nieuwe gast in de enige Aalsmeerse talkshow. In de komende uitzending zal Bob van den Heuvel naar de studio te komen. Bob noemt zich op zijn website “een begrip in Aalsmeer en omstreken” en is al 35 jaar werkzaam in het bloemenvak”. Daarnaast organiseert hij samen met Gon intieme optredens in het Crown-theater onder de naam ‘Exclusief bij Bob&Gon’. Wilt u weten wat Bob allemaal te vertellen heeft over zijn leven en dagelijkse activiteiten? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Bob zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerder. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 2 maart 2015 om 22:37 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×