Tini Man op de praatstoel in DdM

RozenpenningAl 77 keer is op maandagavond het programma ‘Door de Mangel’ te beluisteren geweest. Een programma waarin een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal staat. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gasten afgevuurd. Het overbekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Maandag 2 maart is het cultureel duizendpoot Tini Man die gemangeld gaat worden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag was de geboren Aalsmeerse Lisa Kaaijk aan de beurt om gemangeld te worden. Op de bekende openingsvraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “creatief, muzikaal en pedagogiek”. De in Zaandam geboren, maar in de Hornmeer opgegroeide Kaaijk ging uitgebreid in op haar jeugd. “Mijn jeugd was lekker, vrij, veel spelen, zwemmen en varen. Een heerlijke omgeving om op te groeien”. Kaaijk speelt regelmatig samen met haar zoons en vader in de zogenaamde Kaaijk-band. “Binnenkort zullen we zelfs optreden om zo wat financiën te vergaren voor de conservatoriumopleiding van mijn zoons”, vertelde Lisa enthousiast. Kaaijk is zelf pianolerares en probeert steeds meer uit haar leerlingen te halen dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Maar daarnaast is zij ook beeldend kunstenares. Zij schildert en heeft o.a. opblaasfiguren gemaakt.

Natuurlijk heeft Lisa ook weer een nieuwe gast benaderd. Zij heeft Tini Man uitgenodigd om maandag 2 maart a.s. naar de studio te komen. Tini is zeer actief binnen de KCA en programmeert klassieke concerten in de oud-katholieke kerk aan de Oosteinderweg. Daarnaast is zij maar liefst 67 jaar actief binnen Aalsmeers Harmonie en draagster van de rozenpenning van de gemeente Aalsmeer. Lisa vindt haar een bijzonder mooie en intelligente vrouw en wil graag van Tini horen wat haar drijfveer is om al die muziek steeds weer aan nieuwe mensen aan te bieden. Wilt u weten wat Man daarover te zeggen heeft? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Tini zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 1 maart 2015 om 21:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×