'Top 10 van... Kick Spaargaren'

Kick Spaargaren2‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings.

In de aflevering van maandag 2 maart zal Laurens van Kessel samen met Rinus van Itterzon het programma presenteren. Fotograaf Kick Spaargaren zal zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Kick krijgt het als fotograaf steeds drukker met opdrachten. Gelukkig is dat goed te combineren met zijn baan in de tuinbouw.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 maart 2015 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×