Uurtje rustige jazz

Etta JonesVoor het wekelijkse jazz-uurtje ‘Sem op Zaterdag’ heeft Sem een uurtje voorbereid met niet zulke bekende namen uit de jazz wereld van de jaren 30 en 40. U zult muziek langs horen komen van artiesten als Anita O’Day, Etta Jones, Carmen Mc Rae, Helen Forrest en The Boswell Sisters. Samen met Billie Holiday, Cab Calloway, Thelonious Monk en Ella Fitzgerald zal dit zorgen voor een afwisselend uur met vooral rustige jazz en een enkel uitstapje met The Rat Pack en Sammy Davis jr.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 februari 2015 om 10:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×