Jeugdsport- en cultuurfonds in WM

JeugdsportfondsHet Weekend Magazine is een wekelijks actueel en informatief programma op Radio Aalsmeer. Het programma wordt iedere week op zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14.00 en 17.00 uur door steeds wisselende teams. De bezetting van deze teams groeit, waardoor het bijna iedere week op beide weekenddagen te horen zal zijn in 2015. Overigens kunnen de teams nog steeds uitgebreid worden, dus als u zin heeft het Weekend Magazine-team te komen versterken, geef dit dan door via dit contactformulier.

Zaterdag 28 februari zullen in het tweede uur Ingrid Mulder (voorzitter Jeugdcultuurfonds) en Arie de Vos (secretaris Jeugdsportfonds) aan de studiotafel schuiven om het gesprek aan te gaan over beide fondsen.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 februari 2015 om 15:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×