Een creatieve ‘LetsGo2theDisco’

LG2tD_Joey_Esther_KimVrijdag 27 februari staat er weer een gezellige uitzending van ‘LetsGo2theDisco’ gepland. Tussen 18.00 en 19.00 uur ontvangen de programmamakers creatieve gasten.

Er wordt gestart met de Werkschuit. Mensen van deze stichting komen vertellen over hun creatieve workshops voor kinderen. Alles wat je wil weten over tekenen, schilderen en creatief bezig zijn wordt besproken. Om 18.30 uur vertellen we wat er allemaal te beleven is in Aalsmeer en Kudelstaart de aankomende week. Het laatste half uur komen muziekjuf Maartje en een leerling van haar muziekschool langs. Zij komen je alles vertellen over muziek maken en zelf zingen, maar natuurlijk hebben ze ook hun muzikale top 5 meegenomen! Luisteren dus!

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Vrijdag 27 februari zijn presentatrice Esther en technicus Joey afwezig. Kim is er dan samen met Marcel.

Gepubliceerd: 25 februari 2015 om 21:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×