'Stamtafel' over vertrek burgemeester

burgemeester Jobke Vonk-VedderDonderdagavond 26 februari kunt u vanaf 20.00 uur weer luisteren naar het programma ‘Stamtafel Actueel’.  Een deel van het programma staat in het teken van het vertrek van burgemeester Jobke Vonk-Vedder. Zo zijn reacties te horen van diverse Aalsmeerders en Kudelstaarters over haar vertrek. Tevens zijn er diverse gasten live in de studio aanwezig om e.a.a. te bespreken.

Naast  deze reacties, zal de persconferentie van alle fractievoorzitters ook te beluisteren zijn.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Daar worden o.a. de volgende uitspraken gedaan door de fractievoorzitters in de trend van: “We betreuren”, “Enorm verrast”,  “Ernstig verhaal”, “Persoonlijk drama”, “Niet goed”, “Vervelend” en “Stap was niet voorkomen”.

Maar ook:
– “Er wordt verweten dat er gedoe is in de gemeenteraad”.
– “Wij hebben hard gewerkt, afgelopen jaar is goed bestuurd”.
– “Dat wij onbestuurbaar zijn, dat is van de zotte”.
– “Het is niet agressief, maar of het netjes gaat en met een juist gevoel voor gezag, daar heb ik mijn twijfels over”. 

Kortom u kunt alles beluisteren wat er daadwerkelijk gezegd is tijdens deze persconferentie.

Naast het vertrek van onze burgemeester spelen er nog meer zaken in Aalsmeer en daarover zal Stamtafel met verschillende wijkraden over praten.

Het programma Stamtafel Actueel zal deze avond worden gepresenteerd door: Dick de Geus, Frank Klaasen, Dirk Box en Rinus van Itterson die ookp de techniek zal doen.

En natuurlijk kunt u ook reageren, direct live in de uitzending, door te bellen naar 0297-32 58 58. Ook kunt u een mailtje sturen naar de studio@radioaalsmeer.nl en dan zal uw mailtje behandeld worden in de uitzending.

Gepubliceerd: 22 februari 2015 om 15:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×