Weer een boordevol Weekend Magazine

Remco van DamOok zondag 22 februari kunt u weer luisteren naar het Weekend Magazine. Deze week zijn de presentatoren van het programma Eric Spaargaren en Kim Verschueren. Tijdens het Weekend Magazine kunt u naar veel leuke onderwerpen luisteren en naar goede muziek. Zo zijn wij aanwezig bij de wedstrijden van RKDES en FC Aalsmeer en blikken we terug op de wedstrijd van FIQAS/Aalsmeer met topspeler Remco van Dam. De EHBO vereniging komt vertellen over een reanimatie cursus en de SPIE schuift aan om meer informatie te geven over de schoonmaakactie op de Westeinder. We bellen even met meester Maarten over het 40-jarig jubileum van de Openbare basisschool in Kudelstaart. Kleuren is de nieuwe hit bij volwassenen en er komt een Aalsmeers kleurboek, reden voor een belletje. We besteden ook aandacht aan burgemeester Jobke Vonk die donderdag jongstleden aangaf te stoppen. Natuurlijk hoort u ook de cultuur- en sportagenda. Reden genoeg om tussen 14.00 en 17.00 uur naar Radio Aalsmeer te luisteren!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 februari 2015 om 22:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×