‘Top 10 van… Meneer Marcel’

Marcel Pannekoek‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings.

In de aflevering van maandag 23 februari zal Miranda Gommans samen met Rinus van Itterzon het programma presenteren. Marcel Pannekoek, ook wel bekend als DJ Meneer Marcel zal zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Marcel is een DJ die zich niet beperkt tot één genre van housemuziek. Hij  combineert diverse vormen van house als  tech house en techno, maar ook deep house en electro. Ongetwijfeld zullen deze muziekgenres aan bod komen in zijn Top 10.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 februari 2015 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×