Pianolerares Lisa Kaaijk door de mangel gehaald

Lisa Kaaijk2Iedere maandagavond staan er  bij Radio Aalsmeer twee Aalsmeerders centraal staan in de programma’s. Tussen 19.00 tot 20.00 uur kunt u luisteren naar de populaire talkshow ‘Door de Mangel’, gepresenteerd door broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Wekelijks ontvangen zij een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio wiens doopceel wordt gelicht. Het overbekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Maandag 23 februari is het pianolerares Lisa Kaaijk die gemangeld gaat worden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag was het de Kudelstaartse Olga Aaij die gemangeld werd. Op de bekende openingsvraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “geduldig, sociaal, en fel”. De in Vijfhuizen geboren Aaij vertelde in Badhoevedorp te zijn opgegroeid. Zij is inmiddels oma van 4 kleinkinderen en noemt zichzelf een echte ‘bezigheidstherapie-oma’: “Wij gaan graag allerlei dingen doen met de kleinkinderen. Maar vooral dingen met de handen doen, creatief”, aldus Aaij. Als voorwerp nam Aaij een klein mahoniehouten kistje mee. “Dit is een erfstuk van mijn moeder en staat voor mij symbool voor alles wat je koestert. Ik bewaar er als het ware herinneringen in”.

Natuurlijk heeft Olga ook weer een nieuwe gast benaderd. Zij heeft Lisa Kaaijk uitgenodigd om maandag 23 februari a.s. naar de studio te komen. Lisa is werkzaam in de wereld van het muziektheater en ontdekte later de passie voor pedagogiek en is pianolerares geworden. Olga Aaij wil dat Lisa daar meer over verteld. Wilt u weten wat Kaaijk daarover te zeggen heeft? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Lisa zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 21 februari 2015 om 22:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×