Zangeres Do in 'Weekend Magazine'

DoAanstaande zaterdag  schuift zangeres Do aan bij het ‘Weekend Magazine’ op Radio Aalsmeer. Dit Magazine wordt van 14.00 tot 15.00 uur gepresenteerd door Joke Wegman en van 15.00 tot 17.00 uur door Miranda Gommans.

Om half vijf heeft het management van Do toegezegd dat ze even langskomt om over haar theatertour te praten welke zij ’s avonds in het Crown Theater zal spelen samen met haar vier koppige band. Verder zal de Aalsmeerse dichter Jan Daalman komen vertellen over De Kunstploeg, in het bijzonder over hun laatste project; ‘De poëzie van Oost’. Ook Marja van Oostveen schuift aan om te praten over Korenpalet in de Bloemhof. De techniek is in handen van Dick de Geus en Mariëlle Wegman.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 maart 2015 om 21:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×