'Door de Mangel' op herhaling

Astrid MulderAfgelopen maandag was er een speciale (85e) uitzending van “Door de Mangel”. Tinka Langeveld dos Santos is overgekomen uit Thailand om geld in te zamelen voor haar zendingswerk. Op 19 januari jl. was Petra Alderden te gast en toen is de belofte gedaan Tinka in een speciale uitzending van “Door de Mangel” te interviewen en belofte maakt schuld…

De zendelinge vertelde over haar jeugd, haar periode in Brazilië, hoe zij haar man ontmoette en de verhuizing naar Thailand. De uitzending is terug te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl.

De komende twee weken zijn er geen live uitzendingen van “Door de Mangel”, maar kunt u luisteren naar herhalingen van eerder uitgezonden afleveringen. Op 27 april (Koningsdag) is kunstenaar Mark van Kuppevelt te beluisteren en op 4 mei is het fotografe Astrid Mulder die voor de tweede keer langs komt. Op maandag 11 mei start dan weer de reguliere cyclus met Bettine Clemens. Zij is betrokken bij de Zeilschool Aalsmeer, maar kan ook een behoorlijk bosje bloemschikken.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 april 2015 om 21:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×