Kanteldenker en Fellinger bij 'Uur van Puur'

Social mediaMaandagavond 20 april hebben Puur (Anna-Maria Mantel) en co-host Wilg (Esther Gons) weer verrassende gasten in petto. Kanteldenker Marcel Kolder vertelt over de actie ‘hand in hand’. Stephan Fellinger wordt geïnterviewd over de recente Spin Awards. En uiteraard maken de columns van Elja Daae en Herman Couwenbergh je weer een beetje wijzer op het gebied van social media. En ook onze “eigen” Denise is er om te vertellen over het twitteren voor Radio Aalsmeer.

‘Uur van Puur’ is hét interactieve programma over social media en wordt iedere maandag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 april 2015 om 10:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×