Tinka in speciale 'Door de Mangel'

TinkaIedere maandagavond staat in het programma ‘Door de Mangel’ een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gast afgevuurd. Het bekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Komende maandag 20 april is niet de aangekondigde Bettine Clemens aan de beurt om gemangeld te worden, zij komt 11 mei. Wel kruipt achter de microfoon Tinka Langeveld dos Santos. Zij woont momenteel in Thailand en strijdt daar tegen mensenhandel en kindermisbruik. Deze dagen is zij in Nederland, o.a. vanwege de sponsorloop die afgelopen zaterdag werd georganiseerd. Uiteraard meer daarover in “Door de Mangel”.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag 13 april was de fietsende IT-er Bas van der Loo te gast in DdM. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “sportief, rationeel en er-voor-gaan”. De Apeldoorner van geboorte heeft milieugezondheidkunde gestudeerd, maar is via de IT als bid-manager bij Canon terecht gekomen. Over hoe hij in Kudelstaart terecht is gekomen: “Samen met mijn vrouw Maud zijn we op een gegeven moment elk weekeinde een dorp rondom Amsterdam bezocht om een woonplaats te vinden voor ons toekomstige gezin. Naast zijn werkt heeft Van der Loo als hobby fietsen en hardlopen en op die manier is hij ook bij ‘The Ride for the Roses’ betrokken geraakt. Samen met Kirsten Verhoef heeft hij vervolgens e.e.a. uit de doeken gedaan over ‘The Ride’.
Natuurlijk heeft Bas ook weer een gast uitgenodigd. Deze gast komt echter pas op 11 mei naar de studio. In die 88ste editie van de Aalsmeerse talkshow komt Bettine Clemens naar de studio. Zij is betrokken bij de Zeilschool Aalsmeer, maar kan ook een ‘behoorlijk bosjes bloemschikken’. Bas wil graag weten hoe Bettine toch die gezellige sfeer weet te creëren bij de Zeilschool.Wilt u weten wat Bettine daarover te melden heeft? Luister dan maandag 11 mei naar ‘Door de Mangel’! Ook Bettine zal dan zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 19 april 2015 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×