Een feestje bij 'Let'sGo2theDisco'

IMG_1008Vrijdag 10 april is het weer tijd voor een feestje op jouw radio! Meester Eric komt langs om je alles te vertellen over het ‘Groep 8 feest’ op 17 april aanstaande. Hij neemt ook gezellige muziek mee om iedereen alvast in de feeststemming te brengen.

Bij badmintonvereniging Volant’90 is het ook een feestje. Zij bestaan 25 jaar en speciaal daarvoor heeft de jeugdgroep een feestelijke muzikale top 5 samengesteld. Jolomi, Suus en Duco komen samen met hun begeleiders alles vertellen over hun top 5 en natuurlijk over hoe leuk badminton is.

Om het feestje helemaal compleet te maken mogen we vrijdagavond 2 vrijkaarten voor de musical Sneeuwwitje weg geven! Máár om de kaarten te kunnen winnen, moet je natuurlijk wel luisteren! Ook hebben we en interview met één van de zeven dwergen. Heb jij een goede vraag? Mail (studio@radioaalsmeer.nl) of bel (0297-325858) tijdens de uitzending.

Het jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 april 2015 om 20:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×