HypnoBirthing en meer in Stamtafel Lifestyle'

hypnobirthingDonderdag 16 april presenteren Jenny Piet en Rinus van Itterzon het programma Stamtafel Gezondheid en Lifestyle van 20.00 tot 22.00 uur. U kunt dan luisteren naar diverse interessante onderwerpen: in het eerste uur een gesprek over de Voedselbank. Ingrid Albers en Fem Riphagen komen vertellen over de inzamelingsacties voor de komende periode. Daarna komt Esther George praten over hoe je hypnose kunt gebruiken tijdens je bevalling en hoe je partner hier ook aan kan deelnemen.

In het tweede uur aandacht voor Thea Metselaar. Zij geeft een workshop in het beschilderen van kaasplanken. Metselaar heeft het fenomeen happen van de plank geïntroduceerd en ze staat aanstaande zaterdag in de foyer van het Crown Theater bij het evenement van de theatervoorstelling Vive La France met allemaal andere standhouders. Stamtafel Gezondheid en Lifestyle sluit sportief af met Marjonne de Niet die op maandagochtend en dinsdagavond een uurtje ongedwongen sportief bezig zijn in de buitenlucht aanbiedt. Heel laagdrempelig om aan deel te nemen en ook presentatrice Jenny Piet heeft maandagochtend hier aan deelgenomen. Zij gaat u vertellen wat haar ervaring was en Marjonne komt vertellen wat haar hiertoe heeft gebracht.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 april 2015 om 22:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×