Interview Remkes donderdag in 'Stamtafel'

Werk in opdracht

Radio Aalsmeer heeft een interview opgenomen met Commissaris van de Koning Johan Remkes tijdens een persmeeting op donderdagmiddag 23 april jl. bij Jachthaven Van Wijk Maritiem in Kudelstaart. Remkes was die dag op werkbezoek in Aalsmeer en heeft met de pers gesproken en dus ook met Radio Aalsmeer. In een uitzending van circa 25 minuten doet de lokale omroep hiervan verslag. Het was de bedoeling het interview met de Commissaris van de Koning na de raadsvergadering van donderdag jl. uit te zenden, maar de raad had echter meer tijd nodig dan gepland en daarom besloot de redactie de uitzending van het interview te verschuiven naar komende donderdag. U kunt het interview donderdag 30 april beluisteren vanaf 20.00 uur in het ‘Stamtafel Actueel’.

Het programma ‘Stamtafel Actueel’ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 april 2015 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×