‘Let’s Go 2 the Disco’ vakantie special

Tessa WesterhofHet is weer meivakantie en dat betekent lekker twee weken geen school en leuke dingen doen! Tijdens de vakantie staan er natuurlijk ook weer twee leuke uitzendingen van ‘Let’s Go 2 the Disco’ gepland (op vrijdag 1 en 8 mei).
Tijdens deze uitzendingen komen er zoals gebruikelijk leuke gasten langs. Zo komt Tessa Westerhof (foto) naar de studio om te vertellen over de Kindervakantieweek en zal Jay Hogenboom aanschuiven met zijn dj-leraar Renee.

Daarnaast nodigen programmamakers Kim en Joey ook alle kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart uit om langs te komen in de studio. Vind je het leuk om een keer een uitzending bij te wonen? Wil jij live je favoriete nummer aanvragen? Heb je iets leuks te vertellen? Kom gewoon naar de studio van Radio Aalsmeer-studio! In de hal staat een microfoon klaar waarmee je live te horen bent in de uitzending. Vrijdag 1 en 8 mei ben je van harte welkom tussen 18.00 en 19.00 uur.

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 april 2015 om 11:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×