Schermleraar Kenter in 'Halte Zwarteweg'

pascalOp donderdag 30 april zendt ‘Halte Zwarteweg’ een interview uit met Pascal Kenter. Wie? Pascal Kenter! Hij (foto) is maître, een ander woord voor schermleraar. Kenter won op jonge leeftijd vele nationale en internationale schermtoernooien en bereikte veelvuldig finales. Sinds 2007 heeft hij zijn eigen schermschool in regio Amstelland. De interviewers vragen hem het hemd van het lijf over deze Olympische sport en natuurlijk over zijn eigen schermschool.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 april 2015 om 16:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×