Kinderboekenjury en Tinka in 'LG2tD'

LG2tD kinderboekenjuryVrijdagavond 24 april is het weer tijd voor ‘Let’sGo2theDisco’! Tussen 18.00 en 19.00 uur hoor je je favoriete hits op Radio Aalsmeer. De top 5 is deze week gemaakt door Hannah en Noemi. Zij wonen samen met hun moeder (Tinka van Tinkahelpt.com) in Thailand en zijn voor ‘Tinka Helpt’ nu even in Nederland. Samen met hun Aalsmeerse vriendinnetje hebben ze een top 5 gemaakt. Maar natuurlijk horen we ook wat ‘Tinka Helpt’ is en hoe het is om in Thailand te wonen. En Tinka heeft het druk, want zij was afgelopen maandag ook al te gast in een speciale uitzending van ‘Door de Mangel‘.

Ook kun je luisteren naar de kinderen van Kinderboekenjury Aalsmeer (foto). Zij hebben de afgelopen maanden heel veel boeken gelezen en stelden met elkaar hun boeken top 3 samen. Benieuwd welke boeken dat zijn? Luister dan zeker naar ‘Let’sGo2theDisco’!

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 april 2015 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×