Bewegen en koken in 'Vrijdagavondcafé'

MarcVrijdagavond 24 april staat ‘Vrijdagavondcafé’ in het teken van bewegen en koken. De Twitterhit van deze week heeft namelijk als thema ‘bewegen’. Dus weet jij een nummer dat te maken heeft met bewegen? Geef deze dan door via Twitter of laat een bericht achter op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Ook wordt er aandacht besteedt aan ‘Ride for the Roses‘, wat ook met bewegen te maken heeft. Daarnaast is radiokok Marc Eveleens (foto) te gast en ontbreken natuurlijk de vaste items zoals het ‘Top 40 Hitarchief’ en de ‘Soulshowclassic’ niet.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 april 2015 om 19:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×